Ventilasjonsservice - Åndheim Kulde AS

Go to content

Ventilasjonsservice

Produkter
Åndheim kulde leverer service og filterprodukter fra Interfil. Norges ledende filterprodusent ble etablert i 1989 av Harald de Presno. Fabrikk og hovedkontor ligger i Skjåk, Norges største nasjonalparkkommune.


Rein luft har etter hvert blitt en knapphet i store deler av hverdagen vår. Vi utsettes for forskjellige typer forurensning hver dag, enten det er i skole, hjem eller på arbeid.

Luftforurensning er en trussel for liv og helse. Hvert år dør 210 personer i trafikkulykker i Norge (2010). Til sammenligning dør hvert år mellom 550 og 2200 norske barn og voksne for tidlig på grunn av svevestøv­forurensning.

Med det fantastiske bakteppet vi har, med reine naturressurser og landets reineste luft, påstår vi at vi vet hvordan rein luft skal være. Ved å velge ventilasjonsfilter produsert i Skjåk kan du derfor være trygg på at du får miljøriktige kvalitetsprodukter fra engasjerte mennesker som virkelig bryr seg om kvaliteten på lufta som du puster inn.

Interfil har bevisst satset på å utvikle miljøvennlige kvalitetsprodukter. Energieffektive ventilasjonsfilter sparer miljøet under bruk. Ved å velge våre forbrennbare filter, som er basert på fornybare råvarer, er du med på å spare miljøet for store utslipp.

Produksjonsprosessen vår er også svært energieffektiv, og strøm­men som brukes i produksjonen er utelukkende hentet fra lokal, fornybar vannkraft.

Vi er ganske enkelt stolte over å kunne si at våre norskproduserte, kortreiste inneklimaprodukter tar vare på både helse og miljø på en best mulig måte.

Interfil produserer ventilasjonsfilter som kvalitetsmessig ligger helt på topp i Europa. En rekke offentlige og uavhengige tester bekrefter også vår posisjon som produsent av høykvalitets filter.

Ikke minst er vi kjent for god og fleksibel service som bidrar til å styrke våre kunders posisjon i markedet. Alle disse elementene har også vært grunnpilaren for vår forretningsidé, og en forutsetning for å lykkes i arbeidet med å gi deg og dine reinest mulig luft.
Back to content