Hvis montering/installering ikke er nevnt i tittelen eller produktbeskrivelsen til produktet, kan produktet hentes i våre lokaler. Ved frakt vil prisen spesifiseres før bestillingen gjennomføres.

Ved spesialordre oppfordrer vi til å kontakte oss i forkant via kontakt-sidene våre.

Det kan forekomme forsinkelser i travle tider, så da vil du oppleve at leveringstiden kan være litt lengre enn normalt.

Ekspedering av ordre

Når du legger inn en bestilling på andheimkulde.no vil du motta en ordrebekreftelse på mail fra oss. Normalt vil vi behandle din ordre innen 5 hverdager, avhengig av tidspunkt for bestillingen.

Vi ordrebehandler og monterer hver dag fra mandag til fredag.

Mottar du ikke ordrebekreftelse fra oss, så har ikke bestillingen gått gjennom.

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Vi gjør det vi kan for at varene som ligger i nettbutikken er tilgjengelige for salg til alle tider. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om erstatninger på hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

Vi trekker ikke pengene fra konto før ordren er klar til å sendes ut.

Montering

I de tilfeller montering er en del av produktet, vil vi kontakte deg for å avtale tidspunkt.

Levering til utlandet

Vi leverer kun innenfor norske grenser. Unfortunately, we don’t ship international.

Hente selv i butikk eller på lager

Å hente produktet selv i butikk er både fleksibelt og gratis. Så snart din bestilling er plukket og pakket vil du motta en e-post fra oss om at pakken er klar for å hentes i butikk.

Leveransevilkår

Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være minimum 18 år.