Hvorfor installere varmepumpe?

Toshiba signatur varmepumpe fra Åndheim Kulde
Toshiba signatur varmepumpe fra Åndheim Kulde
Tre gode grunner til hvorfor du vil installere varmepumpe
Reduser forbruket av strøm med varmepumpe

Ved anskaffelse av varmepumpe reduseres strømforbruket med inntil 60 % av forbruket. Nyere varmepumper er også mer energieffektive enn eldre modeller. I Norge er det en kjensgjerning at vi har kalde temperaturer store deler av året. De fleste varmepumpene som selges i dag tåler godt å yte maksimalt ved temperaturer under 20 minusgrader. En investering i varmepumpe kan være spart inn etter kun få år.

Miljøvennlig valg å installere varmepumpe

Nyere varmepumper er mer miljøvennlige og gir deg et godt og behagelig inneklima. Nyere modeller har også et mer avansert luftfiltreringssystem. Vi minner om at service kan utføres hvert år, eller minimum hvert andre år. Dette kan du uføre selv, eller du kan få våre sertifiserte montører til å komme. Ved å utføre kontinuerlige servicer sørger du for en lenger levetid på varmepumpa di, og forbedret varmeeffekt over tid. Forventet levetid for en varmepumpe er ca 12 – 15 år, forutsatt godt vedlikehold og service disse årene.

Pent design og mer stillegående med nyere varmepumper

Både teknologi og design utvikles til stadighet, dette gjelder også innen varmepumpeindustrien. I dag får du varmepumpe som en del av interiørdesignet i både hus, hjem, hytte og i bedriften din. Vi ser ikke lenger de klumpete boksene innendørs, nå finnes stilrene ikoner med utallige farger og mulighet for å endre utseende på varmepumpene også etter de er installert. Støynivået er betydelig redusert på nyere varmepumper, da de har gode kompressorer og fin støydemping på utedelene. Viftene i innedelen forbedres til stadighet.

Åndheim Kulde utfører service og vedlikehold på varme- og kuldeprodukter
Gratis befaring

Energieffektiv oppvarming

Vi tilbyr gratis befaring

En luft til luft varmepumpe har to enheter, den ene monteres ute, mens den andre plasseres inne. Utedelen henter ut varmeenergien fra uteluften, og bruker denne til å varme opp luften innendørs. Vi kommer gjerne på befaring for å se på tilpassede løsninger til deg, fyll ut skjemaet her så tar vi kontakt med deg:

Finn din neste varmepumpe her
Adresse

Selsvegen 133, 2670 Otta Åmillomvegen 3, 2630 Ringebu

E-post

post@andheimkulde.no

Vakttelefon

+47 468 39 021

Handlekurv
Skroll til toppen