Tjenester

Åndheim Kulde utfører service og vedlikehold på varme- og kuldeprodukter
Åndheim Kulde leverer tjenester og produkter med høy kvalitet, med høy driftssikkerhet og til konkurransedyktige priser. Vi har fokus på gode systemløsninger, driftssikre anlegg og energieffektivitet. Med vår tverrfaglige bakgrunn ser vi på mer enn bare varmepumpen/aircondition, alle komponenter skal samarbeide. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi tilby anlegg med Co2, propan eller syntetiske arbeidsmedier.
Våre tjenester
Varmepumper og AC

Åndheim Kulde tilbyr varmepumper og aircondition både til privat- og næring. Alt fra luft til vanndrevne anlegg, og det er fokus på gode systemløsninger, driftssikre anlegg og energieffektivitet.

Kjøle- og fryseanlegg

Åndheim Kulde har lang erfaring som tilbyder av produkter og løsninger innen kjøl og frys. Alt fra mindre kjøleskap til større kjøle- og fryserom. Vi har høyt fokus på miljøvennlige, driftssikre og energieffektive løsninger.

Propan og gassanlegg

Som Gudbrandsdalens ledende entreprenør innen varme- og kuldeløsninger er Åndheim Kulde AS et naturlig førstevalg på tjenester og produkter tilpasset både privat og næring for montering og service på propan.

Vannbehandling

Vannbehandling bidrar til reduserte driftskostnader og energiforbruk i bygg. Åndheim Kulde hjelper deg å optimalisere energianleggene dine.

Ventilasjon og klimaanlegg

Det settes høye krav til god ventilasjon i bygg. Vi tar på oss både montering, service og vedlikehold av ventilasjonssystemer i alle bygg.

Service og vedlikehold

Vi tilbyr service og vedlikehold for alle våre produkter levert av oss. Du kan få årlige avtaler, eller kontinuerlig ved behov.

Hvorfor velge våre tjenester

Åndheim Kulde AS er Gudbrandsdalen og Innlandets ledende entreprenør innen varme- og kuldeløsninger.
Vi tilbyr tjenester og produkter tilpasset både privat og næring.

24/7 vakttelefon

Vår vakttelefon er tilgjengelig alle timer i døgnet. 24/7 får du hjelp og bistand for servicetjenester på våre tjenester.

Sertifiserte teknikere

Hos oss har vi sertifiserte montører, og vi er selvsagt sertifisert leverandør av alle våre produkter.

Montering og service

Vi utfører montering, service og vedlikehold på varme- og kjøleanlegg​.

Gratis befaring

Vi tilbyr alle våre kunder gratis befaring for levering av våre produkter og tjenester.

Personlig service

Som en lokal bedrift i ditt nærmiljø i Innlandet vil du alltid få privat service til enhver tid.

Over 30 års erfaring

Med vår lange fartstid i bransjen og en årlig omsetning på 20 millioner viser dette vi er en aktør til å stole på også i fremtiden.

Handlekurv
Skroll til toppen